Суд з обрання для Александровської запобіжного заходу оголосив чергову перерву

Суд з обрання для Александровської запобіжного заходу оголосив чергову перерву

Укрінформ
Чергову перерву оголошено у засіданні Київського райсуду Харкова з обрання запобіжного заходу для екс-нардепа від КПУ Алли Александровської, затриманої напередодні за підозрою в зазіханні на територіальну цілісність України і підкупі посадової особи.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"П'ята ліком перерва пов'язана з черговим клопотанням адвоката підозрюваної, цього разу про відвід судді. Рішення ще не прийнято", - відзначили в суді.

Під час суду Александровська заявила, що ніколи не робила і не планувала жодних протизаконних дій: "Я буду оскаржувати всі обвинувачення в ході судового засідання".

За словами адвоката Олександра Шадріна, йому вдалося зв'язатися зі слідчим: "Він допустив мене як адвоката до участі в слідчих діях".

За словами прес-секретаря прокурора Харківської області Віти Дубовик, інкримінована Александровській стаття передбачає утримання під вартою без права застави, "і це без варіантів".

Як повідомляв раніше Укрінформ, Київський райсуд оголосив перерву до 20.00, надавши підозрюваній та її адвокату час на ознайомлення з уточненими клопотанням прокуратури про обрання арешту як запобіжного заходу. Під час засідання суд відхилив три клопотання Александровської: про перенесення судового засідання на четвер, відвід секретаря суду і слідчого.

Підозрювана не визнає провини і вважає кримінальну справу політичним переслідуванням. Їй загрожує до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-