Штаб підтвердив загибель Сліпака біля Луганського

Штаб підтвердив загибель Сліпака біля Луганського

Укрінформ
Речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко підтвердив факт загибелі українського воїна, відомого у світі оперного співака Василя Сліпака.

Відповідний запис Лисенко розмістив на власній сторінці у Фейсбуці.

«На превеликий жаль, підтвердилася інформація про загибель Василя Сліпака у районі проведення АТО. Це сталося сьогодні вранці, 29 червня, поблизу селища Луганське Бахмутського району Донецької області. Тіло загиблого доставлено у морг м. Бахмут. Військове командування висловлює співчуття рідним та близьким загиблого Героя», - написав Лисенко.

Зранку про загибель Василя Сліпака повідомив у своєму Фейсбуці журналіст Юрій Бутусов.

"Василь Сліпак, відомий у світі оперний співак, який 19 років жив та працював у Франції, у Паризькій опері, але з початком російської агресії кинув європейську кар'єру та повернувся захищати Батьківщину, загинув на фронті під Донецьком у лавах "Правого сектору". Воїн-доброволець Василь Сліпак став зразком громадянина та патріота", - написав він.

За словами Бутусова, Василь Сліпак - один з найкращих баритонів світу - обрав собі псевдонім "Міф" - це скорочено від Мефістофель, персонаж з опери "Фауст".

Фото: www.facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-