НАБУ обшукала квартиру слідчого у справі Курченка - нардеп

НАБУ обшукала квартиру слідчого у справі Курченка - нардеп

Укрінформ
Представники Національного антикорупційного бюро сьогодні зранку провели обшук у квартирі одного зі слідчих у справах олігарха Сергія Курченка, прокурора Костянтина Кулика.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив у середу народний депутат від фракції БПП Валерій Карпунцов.

"НАБУ зриває роботу одного із головних слідчих по справах Курченка. Сьогодні зранку слідчі НАБУ прийшли з обшуком до квартири слідчого Костянтина Кулика, проте забули вручити йому підозру після того, як у квартирі Кулика не було нічого знайдено, що могло б зацікавити антикорупційне бюро", - зазначив він.

За його словами, сьогодні Кулик мав представляти обвинувачення в апеляційному суді "по справах затриманих Сухомлина та Кошеля, що проходять по справах Сергія Курченка".

"Таким чином, через власні проколи та непідготовленість кадрів НАБУ зробило (слідчого - ред.)заручником ситуації (Кулик в квартирі - не виходить, щоб не отримати підозру, і не з'явиться через НАБУшників на суд)", - додав Карпунцов.

Пізніше в ефірі "112 каналу" парламентарій припустив, що НАБУ провело обшук квартири Кулика у справі відповідності способу життя слідчого його доходам.

"Я не володію ситуацію, але вже досить давно обговорюється в ЗМІ відповідність способу життя Кулика до його доходів. Я так розумію, що за цією інформацією було порушено провадження, надані відповідні санкції й зараз проводяться слідчі дії", - розповів Карпунцов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-