Власники потрощених МАФів збираються до Кличка

Власники потрощених МАФів збираються до Кличка

Укрінформ
Власники торговельних точок, які сьогодні були демонтовані у Святошинському районі поблизу станції метро «Святошин», збираються у п'ятницю провести мирну акцію під будівлею КМДА.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила реалізатор однієї зі зруйнованих торговельних точок Юлія Володимирівна.

«Так, ми хочемо зробити акцію. Зараз треба пройтися по людях, поговорити і зібрати підписи», - сказала вона.

Водночас вона допустила перенесення мітингу через заклопотаність вивезенням уламків зруйнованих яток: «Чи буде акція сьогодні, я не знаю - люди повинні вивезти товар, бо перехожі зараз його весь подавлять. Є загроза, що товар можуть почавити ще раз екскаватором», - сказала Юлія.

Наразі власники торговельних точок дають свідчення поліції, розбирають серед уламків вцілілий товар. Правоохоронці, як і раніше, інцидент не коментують.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю вранці на проспекті Перемоги у Києві поблизу станції метро "Святошин" власники торговельних яток перекрили рух через демонтаж МАФів.

Речниця Національної поліції в Києві Оксана Блищик повідомила агентству, що демонтаж МАФів відбувався за рішенням Департаменту благоустрою.

За словами народного депутата Дмитра Білоцерковця, списки МАФів, які підлягають демонтажу, були опубліковані ще на початку року, і власники мали час на самостійний демонтаж.

За попередніми даними, демонтованих яток налічується близько 50.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-