Справу щодо зняття санкцій з

Справу щодо зняття санкцій з "М.С.Л." вчетверте перенесли

Укрінформ
Вищий адміністративний суд України переніс на тиждень розгляд справи щодо правомірності включення оператора лотерей "М.С.Л." до санкційного списку.

Таку ухвалу винесла у четвер, 2 червня, головуюча на засіданні суддя Світлана Головчук, задовольнивши у такий спосіб перше подане представником Служби безпеки України клопотання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Суд задовольняє клопотання в частині відкладення розгляду справи і відкладає розгляд справи на 9 червня до 14:30», - зазначила Головчук.

Головуюча суддя також зазначила, що друге клопотання - щодо розгляду справи у закритому режимі - є передчасним, утім, зобов'язала представника СБУ на наступному засіданні надати необхідні документи.

«Суд зобов'язує представника третьої особи - СБУ - наступного засідання надати документи. Якщо вони містять гриф секретності, то у відповідному порядку оформити їх й надіслати суду для дослідження», - додала суддя.

Після засідання керівник юридичного управління "М.С.Л." Марина Слободніченко заявила, що компанія-позивач підтримує рішення суду щодо перенесення слухання на 9 червня, аби Служба безпеки України як третя сторона мала змогу ознайомитися з матеріалами справи, а також надати відповідні докази та обгрунтування.

Нагадаємо, 16 вересня 2015 року Порошенко підписав указ, яким затвердив рішення РНБО від 2 вересня 2015 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)". Санкції вводяться терміном на один рік. Обмежувальні заходи стосуються понад 400 фізичних і понад 90 юридичних осіб РФ та інших країн, причетних до анексії Криму та агресії на Донбасі. До цього списку було внесено й компанію "М.С.Л.".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-