Порошенко запросив школярів на Банкову – обмінятися думками

Порошенко запросив школярів на Банкову – обмінятися думками

Укрінформ
Президент Петро Порошенко поспілкувався з лідерами шкільного самоврядування під час всеукраїнського дитячого форуму "Діти змінюють світ" та вислухав їх побажання та думки щодо участі дітей в житті країни.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Постійно задавалося питання чи можна учнівському самоврядуванню прийти в парламент, місцеву владу. Я зроблю все, щоб вас там чекали. Дуже важливо не втратити надію, не втратити віру, але дивлячись у ваші очі я бачу, я переконаний, що саме це обов'язково відбудеться. Будьте вільними у своїх думках, будьте відповідальними, дуже відповідальними у своїх рішеннях", - сказав Порошенко.

Президент наголосив, що зараз рушійною силою змін в Україні є громадянське суспільство. І головним завданням зараз є зробити Україну сильною, демократичною, економічно розвинутою та докласти до цього всіх зусиль.

Під час спілкування зі школярами глава держави зазначив, що ще два роки тому в Україні не було такої можливості для виявлення свободи та демократії. Всі ідеї за його словами, які були висловлені під час дитячого форуму, увійдуть до програми Української академії лідерства. Президент запросив лідерів самоврядування відвідати Адміністрацію Президента задля обміну думками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-