Нацгвардія отримала першу партію новітніх українських БТР

Нацгвардія отримала першу партію новітніх українських БТР

Укрінформ
Першу партію з 6 новітніх бронетранспортерів БТР-3Е1Д передав Національній гвардії України ДП "Київський бронетанковий завод".

Про це інформує прес-служба "Укроборонпрому".

"Бронемашини оснащені чотиритактним 6-циліндровим дизельним двигуном з рідинним охолодженням Deutz BF6M1015CP і автоматичною трансмісією Allison типу 3200SP", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що "Укроборонпром" оснащує українську армію всією необхідною на фронті зброєю і технікою. "Наш пріоритет – щоб військові з’являлися на полі бою в повній амуніції. Ми відправляємо на фронт інноваційні вітчизняні серійні зразки та зміщуємо акценти з модернізації існуючою техніки на виробництво нової, надсучасної", – наголосив гендиректор концерну Роман Романов.

Нагадаємо, у 2016 році "Укроборонпром" взяв курс переходу на високотехнологічне виробництво, міжнародні стандарти НАТО та оснащення армії сучасними зразками озброєння.

За результатами 1 кварталу 2016 року армії передали рекордні півтисячі озброєння та військової техніки. Зокрема, 340 одиниць нового озброєння, серед якого вітчизняні безпілотники, новітні міномети, ракети і бронетехніка, а також 161 одинцю відремонтованого та модернізованого ОВТ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-