Шустеру тимчасово повернули дозвіл на роботу

Шустеру тимчасово повернули дозвіл на роботу

Укрінформ
Держслужба зайнятості призупинила рішення Київського центру зайнятості щодо анулювання Савіку Шустеру дозволу на роботу в Україні.

Про це повідомляє прес-служба відомства у Фейсбуці.

"Державна служба зайнятості (Центральний апарат) призупинив дію рішення Київського міського центру зайнятості щодо анулювання дозволу на застосування праці громадянина Канади Савіка Шустера в Україні до з'ясування обставин", - йдеться в повідомленні.

Таке рішення було прийнято Центральним апаратом ДСЗ після письмового звернення Шустера до керівництва служби.

"Приймаючи наказ №54, Київський міський центр зайнятості діяв в межах своїх повноважень виключно в рамках правового поля. Разом з тим, хочу зазначити, що служба зайнятості – це вже не стара архаїчна структура. Ми перебуваємо в стані реформи і завжди відкриті до будь-якого. До мене надійшла заява громадянина Шустера і, реагуючи на цей документ, ми призупиняємо рішення наказу до з'ясування обставин. Таким чином, на сьогоднішній день, дозвіл на використання праці громадянина Канади Шустера № 43388 є дійсним", – заявив виконуючий обов'язки голова ДСЗ Сергій Кравченко.

Нагадаємо, 26 квітня Державна служба зайнятості анулювала дозвіл на роботу в Україні телеведучому Савіку Шустеру з причини, що проти неї здійснюється кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-