Кернес у суді підтвердив, що таки їздив до Москви тиждень тому

Кернес у суді підтвердив, що таки їздив до Москви тиждень тому

Укрінформ
Міський голова Харкова Геннадій Кернес таки був у Москві тиждень тому.

Про це він сказав сьогодні у Київському районному суді Полтави, де після двотижневої перерви продовжилося засідання у справі проти нього, повідомляє Укрінформ з посиланням на джерело.

"Дійсно їздив до Москви через Білорусь на лікування і до друга", - зазначив Кернес у суді.

Сьогодні у суді було допитано свідка зі сторони обвинувачення - народного депутата Антона Геращенка. Загалом у цій справі вже заслухано половину свідків з боку обвинувачення.

Як повідомляв Укрінформ, про закордонну поїздку Кернеса, яку минулого тижня жваво обговорювали користувачі соцмереж, кореспондентові агентства сказали у Харківській міськраді, зазначивши, що мер Харкова літав туди "у свій вихідний день", і що "це його особиста справа і його право". Після цієї поїздки Кернес опублікував в Instagram фотографію, на якій він знятий разом із сином Родіоном і президентом Федерації спортивної боротьби Росії Михайлом Маміашвілі. Підпис свідчить: "Син і друг Олімпійський Чемпіон!".

На минулому судовому засіданні адвокати Кернеса, посилаючись на результати медичного обстеження, заявили, що з огляду на тяжкий стан здоров'я, їх підзахисний не має змоги відвідувати Київський районний суд Полтави щотижня.

Водночас до закінчення судового провадження він має повідомляти суду про свої закордонні поїздки.

Наступне судове засідання у справі Харківського міського голови Геннадія Кернеса та двох його охоронців, які обвинувачуються у викраденні, катуванні та погрозі вбивством двох активістів євромайдану в січні 2014 року призначено на 16 травня. Суд має продовжити допит свідків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-