Підпільний цех розливав горілку за останнім словом техніки

Підпільний цех розливав горілку за останнім словом техніки

Фото, відео
Укрінформ
Співробітники Державної фіскальної служби України у занедбаній складській будівлі в одному із сіл поблизу Чернігова виявили потужний підпільний цех, в якому шляхом змішування необлікованого спирту з водою виготовлялася так звана "горілка". 

Про це "5 каналу" повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Києві.

За словами першого заступника голови управління, полковника податкової міліції Ігоря Скорохода, "виробничий процес" був поставлений на широку ногу, зловмисники навіть автоматизували його, використовуючи спеціалізоване обладнання для розливу та фасування.

Загалом під час обшуку було виявлено і вилучено понад 8,5 тисяч літрів спирту та близько 9 тисяч літрів фальсифікованого алкоголю. Вартість обладнання для його виготовлення склала понад 2,432 млн грн.

У ДФС зауважили, що 35-річний чоловік, який підозрюється в організації підпільної гуральні, "з метою отримання надприбутків навіть не замислювався над тим, що вживання його "товару" могло завдати непоправної шкоди здоров’ю громадян, однак завдяки своєчасному втручанню співробітників фіскальної служби напередодні святкових днів цьому вдалося запобігти".

Відео: 5 канал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-