На схід України рушив Потяг Єднання

На схід України рушив Потяг Єднання

Фото
Укрінформ
В Україні у середу стартувала всеукраїнська акція "Потяг Єднання України "Труханівська Січ": на схід країни вирушив потяг єднання - це 10 вагонів, понад 200 громадських активістів, людей мистецтва і волонтерів з 86 громадських організацій.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Адміністрації Президента України у Фейсбуці.

"Серед міст, у яких планується робота команди потяга, – Харків, Бахмут, Лиман, Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, Лозова, Красноград. У програмі – мистецькі акції, лекції (зокрема, з історії України), тренінги та майстер-класи, фестивалі, обміни культурними надбаннями, покази кінофільмів", - зазначив заступник глави АПУ Ростислав Павленко.

Так, у рамках акції діти з київських шкіл передають подарунки своїм одноліткам на Донбасі, а також українським бійцям у зоні проведення АТО. Понад 80 шкіл на звільненому Донбасі уже виявили бажання надати аудиторії активістам, щоб українські громадяни на сході - як на звільнених, так і на тимчасово окупованих територіях побачили: Україна – єдина, сильна і дружня, вона не залишить напризволяще братів і сестер.

Планується, що така акція стане постійною і сприятиме кращому порозумінню між українськими громадами, подоланню міфів російської пропаганди, зміцненню культурного простору України.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко підтримав проведення всеукраїнської акції "Потяг Єднання України "Труханівська Січ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-