Бальчун привезе в Укрзалізницю

Бальчун привезе в Укрзалізницю "польський десант"

Ексклюзив
Укрінформ
Переможець конкурсу на посаду гендиректора “Укрзалізниці” поляк Войцех Бальчун планує привезти до Києва свою команду з Польщі.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю Укрінформу.

“Ключовою справою завжди є пошук рівноваги та балансу. Так, я хочу залучити до роботи кілька осіб із Польщі. Але це не буде якийсь значний польський "десант" у Києві. Я буду задоволений, якщо зможу переконати у своїй концепції змін у компанії українських менеджерів і створити з ними фантастичну команду, яка працюватиме над кращими рішеннями”, - зазначив Бальчун.

Він зазначив, що спілкуватиметься з топ-менеджментом компанії англійською мовою і намагатиметься згадати російську мову, яку він колись вивчав у школі.

Бальчун зазначив, що поки він не збирається перевозити свою сім’ю з Польщі в Україну, а відвідуватиме її періодично у Варшаві.

Новий гендиректор “Укрзалізниці” зауважив, що не збирається відмовлятися від участі у рок-гурті "Chemia" і не виключає проведення концертів гурту у вихідні дні.

“Ми працюємо над альбомом, записувати його будемо у січні наступного року.. Я граю на інструментах, і це захоплення у таких складних умовах праці дає можливість знаходити у собі баланс, у певному сенсі очищатися…”, - підкреслив він.

Номінаційний комітет з призначення керівників держкомпаній при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України 12 квітня назвав громадянина Польщі Войцеха Бальчуна переможцем конкурсу на посаду голови ПАТ "Укрзалізниця". Для офіційного призначення на посаду кандидатуру ще має затвердити Кабмін України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-