Бальчун про скорочення в Укрзалізниці: Армегеддону не буде

Бальчун про скорочення в Укрзалізниці: Армегеддону не буде

Ексклюзив
Укрінформ
Переможець конкурсу на посаду гендиректора “Укрзалізниці” Войцех Бальчун не поспішатиме із скороченням персоналу і намагатиметься зберегти якомога більше робочих місць.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю Укрінформу.

“...Хочу відразу заспокоїти настрої людей, оскільки з'явилися побоювання, що розпочнеться якийсь Армагеддон (масові звільнення - ред.). Ми дуже ретельно і чесно підійдемо до вивчення всього, що буде непросто і потребуватиме часу”, - зазначив Бальчун.

Він підкреслив, що розмови про скорочення сьогодні були б “безвідповідальними” і більш предметніше про це можна буде говорити після аудиту компанії новим керівництвом.

За словами, Бальчуна, він не є прихильником масових звільнень і завжди намагався у своїх компаніях зберегти робочі місця.

“В РКР Cargo (польська компанія із залізничних вантажоперевезень – ред.) ми також мали складні розмови про скорочення, яке в результаті відбулося безболісно, оскільки не було жодних страйків. Нам вдалося отримати кошти з бюджету країни на програму добровільних звільнень”, - зауважив він.

Номінаційний комітет з призначення керівників держкомпаній при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України 12 квітня назвав громадянина Польщі Войцеха Бальчуна переможцем конкурсу на посаду голови ПАТ "Укрзалізниця". Для офіційного призначення на посаду кандидатуру ще має затвердити Кабмін України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-