Суд у справі Бузини відклали на невизначений термін

Суд у справі Бузини відклали на невизначений термін

Укрінформ
Розгляд справи у вбивстві журналіста Олеся Бузини перенесено на невизначений термін після того, як адвокат підозрюваних у вбивстві Андрія Медведька та Дениса Поліщука Андрій Федур подав клопотання про відвід судді Новака від розгляду справи.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Сьогодні Печерський районний суд Києва повинен був розглянути клопотання прокурора про взяття додаткової біологічної експертизи у підозрюваних Медведька і Поліщука, але адвокат підозрюваних Федур надав судді звернення, яке йому надійшло від представника потерпілої - матері вбитого О.Бузини, в якому йдеться про те, що вона висловлює бажання бути присутньою на судових засіданнях у справі вбивства її сина.

Суддя не взяв до уваги звернення і продовжив судове засідання. Тому Федур подав клопотання про відвід Новака від справи.

Суд перенесено на невизначений термін для призначення іншого судді для розгляду справи.

Як повідомляв Укрінформ, О.Бузину вбили 16 квітня 2015 року в Києві у дворі будинку, в якому він жив на вулиці Дегтярівській. Підозрювані у вбивстві Медведько і Поліщук були затримані 18 червня 2015 року. Наразі вони перебувають під домашнім арештом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-