Вбивство Бузини: адвокат підозрюваних заявив відвід судді

Вбивство Бузини: адвокат підозрюваних заявив відвід судді

Укрінформ
Адвокат підозрюваних у справі про вбивство журналіста Олеся Бузини подав клопотання щодо відводу судді через його упередженість.

Про це на засіданні суду в середу заявив адвокат підозрюваних Андрій Федур, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Прошу відводу судді Новака від судового засідання через упередженість. Адвокат потерпілої матері Олеся Бузини направив звернення, в якому йдеться про те, що усі слідчі дії мають відбуватися в її присутності та її представника», - сказав Федур.

У коментарі кореспондентові Укрінформу Федур роз'яснив, що суддя Новак задовольнив клопотання щодо проведення судового засідання без присутності потерпілої.

«Суддя грубо порушує статтю 75 КПК України і, можливо, має зацікавленість у затягуванні цієї справи. У мене немає довіри до цього судді. Свавільне ставлення до потерпілої, який продовжує розгляд справи без її присутності», - сказав Федур.

Як повідомляло агентство, Бузина був убитий 16 квітня 2015 року в Києві у дворі свого будинку на вулиці Дегтярівській. Підозрювані у вбивстві мешканці Києва Андрій Медведько і Денис Поліщук були затримані 18 червня 2015 року. Наразі вони перебувають під домашнім арештом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-