СБУ обшукує офіс «Ем Айті Компані» - ЗМІ

СБУ обшукує офіс «Ем Айті Компані» - ЗМІ

Укрінформ
Служба безпеки проводить обшук в одному з офісів «Ем Айті Компані», до складу якої входить компанія Lucky Labs — розробник програмного забезпечення. 

Про це повідомляє ain.ua

За словами співробітниці компанії, причини обшуку невідомі. Юрист компанії стверджує, що обшук проводиться з порушенням процесуальних норм - перевіряються особисті речі, а також інвентар компанії у пошуках «якихось документів».

Обшук підтвердила і Марія Лісова, директор з персоналу Lucky Labs. За її словами, співробітники СБУ прийшли в офіс, не пред'явили конкретних обвинувачень і почали шукати документи. Обшук проводиться в другому офісі компанії, розташованому на вул.Краківській. Невідомо, чи проводиться паралельний обшук в офісі у БЦ «Леонардо».

Сьогодні СБУ випустила прес-реліз, де повідомила про «припинення нелегального онлайн-бізнесу, через який фінансувалися терористи». Згідно з прес-релізом, СБУ вилучила техніку, а компанією керують росіяни, які «надприбутки від азартного бізнесу виводили в офшорні компанії і на рахунки в РФ». У Lucky Labs стверджують, що нічого не чули про цю заяву. Чи пов'язана вона з цим обшуком, стверджувати не можна.

Минулоріч в обох офісах «Ем Айті Компані» пройшли обшуки, правоохоронці вилучили 111 одиниць техніки. Тоді компанія підозрювалася у зв'язках з компанією «Форекс-тренд», яка нібито ухилялася від сплати податків у 2014-2015 роках. Проте рішення суду не було. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-