У центрі Києва біля готелю застрелили бізнесмена

У центрі Києва біля готелю застрелили бізнесмена

Фото
Укрінформ
У Києві 45-річний мешканець столиці помер на місці події від вогнепальних поранень в груди. Поліція розшукує невідомого зловмисника, який зник з місця злочину на іномарці темного кольору.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в місті Києві.

"Сьогодні о 14:15 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка біля одного з готелів на бульварі Дружби Народів. Попередньо з’ясовано, що 45-річний приватний підприємець на власному автомобілі виїжджав з паркінгу готелю. У цей час до позашляховика підбіг невідомий і здійснив кілька пострілів в напрямку водія. Від отриманих вогнепальних поранень в область грудей чоловік помер на місці", - йдеться у повідомленні.

У столиці введено оперативний план по розшуку підозрюваного у вбивстві.

На місці події працюють керівництво та слідчо-оперативна група київської поліції. З’ясовуються всі обставини та мотиви скоєного.

"Зібрані відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Печерського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування", - додали в поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-