Справа BlaBlaCar: зниклого хлопця шукають у лісі під Бобрицями - поліція

Справа BlaBlaCar: зниклого хлопця шукають у лісі під Бобрицями - поліція

Укрінформ
Поліція Київської області другу добу шукає зниклого Тараса Познякова, який скористався послугами BlaBlaCar, виїхавши зі Львова до Києва, проте до місця призначення так і не прибув.

Про це повідомляє прес-центр ГУ НП Київській області.

"Поліцією вже другу добу розшукується безвісти зниклий 25-річний Тарас Позняков, який 4 квітня на власному авто виїхав зі Львова у напрямку столиці і зник. Усім, кому відома будь-яка інформація про місцеперебування розшукуваного, телефонуйте на спецлінію 102!", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що хлопця зараз розшукують у лісі поблизу села Бобриці, де його востаннє бачили.

"Наразі правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, задіяна кінологічна служба. Активно відпрацьовуються лісові насадження, дачні масиви, кооперативи в районі села Бобриця і на прилеглих територіях Києво-Святошинського району", - зазначається в повідомленні.

Раніше двоюрідний брат зниклого хлопця повідомив, що він виїхав вранці 4 квітня і о 12 годині планував бути в Києві. Але в призначений час на зустріч не приїхав. Родичі з'ясували, що останній сигнал його телефону був з селі Бобриці біля Києва. Зараз його телефон вимкнений. На фотографіях із заправних станцій, де Тарас був зафіксований востаннє, видно, що він і ще один чоловік, з яким він їхав, виходять, заправити авто. Пошуками Тараса займаються громадські працівники зі Львова, також все орієнтування є у патрульних Києва. Також тривають пошуки авто.

Як повідомляв Укрінформ поліція Львівської області оголосила в розшук безвісти зниклого Тараса Познякова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-