Хлопця, який зник під час подорожі BlaBlaCar, оголосили в розшук

Хлопця, який зник під час подорожі BlaBlaCar, оголосили в розшук

Фото
Укрінформ
Поліція Львівської області оголосила в розшук безвісти зниклого Тараса Познякова, який скористався послугами BlaBlaCar, виїхавши зі Львова до Києва, проте до місця призначення так і не прибув. 

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"Франківським відділом поліції ГУ НП у Львівській області встановлюється місцеперебування безвісти зниклого Познякова Тараса Олександровича, 1991 року народження, мешканця Львова, котрий 04.04.2016 року автомобілем Ауді А6 сірого кольору, ВС 4446 СІ, поїхав у м. Київ. Останнє відоме місцеперебування розшукуваного - автозаправна станція BRS по вул. Садовського, 1а в с.Бузова, Києво-Святошинського району. На даний час місцезнаходження його невідомо", - йдеться в повідомленні. 

Поліція також повідомляє прикмети безвісти зниклого Познякова.

"Прикмети: на вигляд 25-26 років, ріст 185 см., худорлявої статури. Одягнутий у джинси синього кольору, кросівки-мокасини сірого кольору, куртка чорна вовняна, светр синій або темно-сірий. При собі мав посвідчення водія та службове посвідчення", - зазначається в повідомленні. 

За інформацією, що оприлюднена прес-службою ГУ НП у Львівській області, на пошуки Познякова планується задіяти сили як правоохоронних органів, так і громадськості.   

З метою розшуку планується, зокрема, розмістити орієнтування із фотокарткою зниклого на стендах "Їх розшукує міліція", на залізничних станціях, у аеропортах, лікарнях, центральних площах, мотелях, провести перевірку по наявних обліках органів внутрішніх справ (ОВС), особливу увагу приділити перевірці по обліках доставлених.

Як повідомляв раніше Родіон, двоюрідний брат зниклого, Тарас виїхав вранці 4 квітня і о 12 годині мав бути в Києві, але в призначений час на зустріч не приїхав. Родичі з'ясували, що останній сигнал його телефону був з Бобриці біля Києва. Телефон вимкнений. На заправних станціях, де Позняков був зафіксований востаннє, по фотографіях видно, що він і ще один чоловік, з яким він їхав, виходять, заправляються. Пошуками Познякова  займаються громадські працівники зі Львова, також все орієнтування є у патрульних Києва, шукають і машину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-