Прокурору-обвинувачу у справі вбивства співробітника СБУ погрожують убивством

Прокурору-обвинувачу у справі вбивства співробітника СБУ погрожують убивством

Укрінформ
У Донецькій області розпочато кримінальне провадження за фактом погроз життю прокурора, який виступає обвинувачем у справі вбивства співробітника СБУ.

Про це повідомляє прес-службі прокуратури Донецької області.

«Прокуратура Донецької області розпочала кримінальне провадження за фактом погроз життю прокурора, який виступає державним обвинувачем у справі про вбивство співробітника СБУ», - сказано в повідомленні.

У прокуратурі констатували, що Волноваський районний суд Донецької області продовжує  розгляд провадження стосовно 7 членів озброєної банди, засновник якої 21 березня 2015 року у місті Волноваха вчинив вбивство працівника СБУ Віктора Мандзика. Під час підготовчого судового слухання засновник банди на прізвисько «Адвокат» висловив на адресу прокурора, який підтримує державне обвинувачення, погрози про застосування насилля як до нього самого, так і до членів його сім’ї.

Члени банди звинувачуються в тому, що в період з листопада 2014 року по березень 2015 року, здійснили серію розбійних нападів на магазини в Донецькій області та на окремих громадян, а також викрадали транспортні засоби. Крім цього, 21 березня 2015 року засновник банди «Адвокат», знаходячись у м. Волноваха, спільно з двома своїми товаришами, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зупинили три вантажні фури під приводом запобігання контрабанді товарів та почали вимагати пред’явлення документів у водіїв. Коли на місце події прибув працівник СБУ, правопорушники відібрали у нього його службове посвідчення та належну йому табельну зброю – автомат АК74У. Після чого «Адвокат» здійснив два постріли з цього автомата – перший у повітря, а другий - в голову працівника СБУ.

За скоєння тяжких злочинів, інкримінованих за 11 статтями Кримінального кодексу України, бандитам загрожує довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-