Кушанашвілі хочуть заборонити в'їзд в Україну

Кушанашвілі хочуть заборонити в'їзд в Україну

Укрінформ
Нардеп Мустафа Найєм заявив, що планує разом з колегами по парламенту звернутися до СБУ з проханням заборонити в'їзд одіозному російському журналістові Отару Кушанашвілі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Тільки зараз дізнався про історію з запрошенням російського журналіста Отара Кушанашвілі на роботу на "Радио Вести" і його висловлювання відносно України, Кремля і глави українського уряду.

Не маю нічого проти російських журналістів... Але я проти постійної присутності в ефірі воюючої країни людини, яка відверто і відкрито захищатиме Кремль - штаб-квартиру країни-агресора, з вини якої загинули тисячі наших співгромадян. Окрім цього не вважаю за можливе, щоб іноземний громадянин, публічна особа, претендуючи на роботу в ЗМІ моєї країни, відкрито  ображала прем'єр-міністра України", - відзначив Найєм.

Він повідомив, що готує з нардепами звернення в СБУ з проханням заборонити в'їзд Кушанашвілі.

"Тому завтра разом з колегами з парламенту підготуємо і відправимо звернення до Служби безпеки України з проханням заборонити в'їзд до країни російському журналістові Отару Кушанашвілі".

Нагадаємо, 25 березня стало відомо, що російський журналіст Отар Кушанашвілі займе посаду ведучого ранкового ефіру "Радио Вести".

Під час інтерв'ю каналу LifeNews Кушанашвілі пояснив, що їде працювати в Київ, щоб годувати сім'ю, але не відхрещується від своєї Батьківщини. Він також додав, що у війні між Росією і Україною він все ж таки виступає за Кремль і розкритикував український уряд, заявивши, що український прем'єр-міністр "не в собі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-