UA|TV розширює мовлення на Данію та Ізраїль

UA|TV розширює мовлення на Данію та Ізраїль

Укрінформ
Мультимедійна платформа іномовлення України розширює закордонне мовлення.

 Про це інформує Міністерство інформаційної політики.

"Між Союзом кабельних операторів Данії (UBOD) та Мультимедійною платформою іномовлення України підписано договір про співпрацю. UBOD, який нараховує 17 операторів зв'язку, рекомендуватиме своїм учасникам телеканал іномовлення UA|TV до своїм мереж. Найближчим часом відбудуться переговори по конкретних регіонах та містах", - повідомляє прес-служба МІП.

Крім того, ізраїльська компанія "Орбіта" (місто Бат-Ям, більше 10000 домогосподарств) вже включила до свого пакету цифрового телебачення (IPTV) UA|TV – серед більш ніж 100 каналів відтепер є український мовник в цифровій якості.

Зазначимо, що міністр інформполітики Юрій Стець регулярно проводить зустрічі з послами інших країн та міжнародними організаціями з метою якомога швидше запустити телеканал іномовлення України UA|TV по всьому світу, даючи правдиві та офіційні новини про Україну.

Нагадаємо, запуск Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ) відбувся 1 жовтня 2015 року. У рамках Мультимедійної платформи іномовлення України, замість супутникового телеканалу "УТР", в ефірі стартував телеканал UA|TV. Він мовить із трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також в Інтернеті на власному каналі в YouTube.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-