Держзакупівлі в іномовленні відбуватимуться за системою Prozorrо

Держзакупівлі в іномовленні відбуватимуться за системою Prozorrо

Укрінформ
Державні закупівлі в Мультимедійній платформі іномовлення України відбуватимуться за новою системою Prozorrо.

Зазначимо, що нова система закупівель, презентована нещодавно співробітникам МІП, Укрінформу та державної телерадіокомпанії "УТР", створена волонтерами за власний кошт і направлена на подолання корупції в системі тендерів.

Prozorro допомагає зробити їх доступними для будь-якого бізнесу. Всі закупівлі, що проводяться в системі, можна простежити в он-лайн. При цьому, для участі в тендері не потрібно збирати безліч паперових документів – необхідні матеріали подає тільки компанія-переможець. Всі умови закупівель відкриті і будь-хто може зайти на портал і подивитися, як вони відбуваються.

Мінінформ ще у травні минулого року одним з перших приєдналося до зазначеної системи. Відомством було проведено 48 закупівель на суму понад 3 млн гривень. За допомогою Prozorro зекономлено понад 50 тис. гривень.

Нагадаємо, у грудні 2015 року був ухвалений закон " Про публічні закупівлі ". Тепер система Prozorro стає обов’язковою для здійснення державних закупівель. З квітня 2016 року в обов’язковому порядку до системи приєднаються міністерства, відомства, великі державні компаній та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-