Ложкін каже, що гонорар за книгу - 100 гривень

Ложкін каже, що гонорар за книгу - 100 гривень

Укрінформ
Автори книги "Четверта республіка" глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін і журналіст Володимир Федорін отримали за неї гонорар у розмірі 100 гривень.

Про це заявив Ложкін на брифінгу з нагоди виходу книги "Четверта республіка: чому Європі потрібна Україна, а Україні - Європа", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас гонорар, якщо не помиляюся, 100 гривень. Ми на книзі не збираємося заробляти чи відбілювати якісь доходи - нічого подібного не буде. Але харківське видавництво "Фоліо", яке випустило книгу і фінансувало весь процес, я дуже сподіваюся, хоч щось заробить", - сказав глава АП. 

Він поінформував, що через кілька тижнів на додаток до української та російської вийде також англомовна версія книги, яка розповсюджуватиметься "в Європі і не тільки в Європі". 

Ложкін також розповів, що першому подарував книгу Президентові - з вдячністю за той "неймовірний виклик", коли він запропонував йому стати главою АПУ.

"Президент не редагував цю книгу і не читав до того, як вона здана до друку. Ми ще не обмінювалися думками, просто не було часу. Я сподіваюсь, що вона йому сподобається. Спитаю", - зазначив Ложкін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-