Савченко: Правда дорожча за життя

Савченко: Правда дорожча за життя

Укрінформ
Народний депутат України Надія Савченко, яку незаконно судять у Росії за фейковими звинуваченнями, у листі подякувала всім, хто її підтримав, та оголосила про завершення «сухого» голодування.

Послання Героя України розмістив у Твіттері її адвокат Марк Фейгін.

«Я почула ваш біль, люди, і я до вироку зміню сухий голод на голод на воді… Я зроблю все, що зможу, щоб зберегти  себе для подальшої боротьби і перемог для України і за правду!» - заявила Савченко.

Вона нагадала, що російський суд дослухався до її вимог і взяв на винесення вироку тиждень, і «це ще одна наша перемога у цьому бою!»

«Я буду боротися так, щоб показати світові, що правда дорожча за життя. Я ніколи не визнаю ні своєї вини, ні російського суду!» - наголосила українська героїня.

При цьому вона зауважила, що не хоче, аби її визволення коштувало іншим неволі.

Водночас Савченко категорично проти несправедливого, на її думку, обміну: «…Життя однієї людини не варте двох, тому обмін або всіх на всіх, або душі на душу. І вже точно моє життя не варте того, щоб здавати ворогові землю України, окупований Крим і Донбас!»

Раніше адвокати Савченко повідомили про припинення нею «сухого» голодування, яке українка оголосила 3 березня після того, як суд не дозволив їй виступити з заключним словом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-