Аварія Ан-26: в авіакомпанії спростували звільнення гендиректора

Аварія Ан-26: в авіакомпанії спростували звільнення гендиректора

Укрінформ
Авіакомпанія «УРГА» спростувала інформацію про звільнення свого генерального директора Олександра Галінського.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив заступник генерального директора компанії з якості та безпеки польотів Олександр Железняк.

«Олександр Галінський як і був, так є генеральним директором компанії, а я як і був заступником генерального директора по якості і безпеці польотів, так і є», - сказав він.

За його словами, допомогою потерпілим і грошовою компенсацією родичам загиблих членів екіпажу буде займатися компанія True Aviation, в лізингу якої перебував літак.

"Власник компанії True Aviation обов'язково буде цим займатися, це входить в його обов'язки, вони вже займаються. Якщо буде необхідна наша допомога, ми не відмовимось допомогти. Ми зв'язувались з власником (True Aviation - ред.), він сказав, що зробить все що потрібно, члени екіпажу мають страховку", - уточнив він.

Нагадаємо, 9 березня вантажний літак Ан-26, що належав українській авіакомпанії "УРГА", який перебував у лізингу приватної компанії True Aviation з Бангладеш, зазнав катастрофи біля берегів цієї країни.

На даний час бангладешськими рятувальниками знайдено 3 з 4 членів екіпажу вказаного повітряного судна. Двоє загинуло, один перебуває у критичному стані в місцевій лікарні. Всі члени екіпажу були українцями.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація про звільнення генерального директора компанії «УРГА» Олександра Галінського.

Фото: urga.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-