У Бангладеш знайшли екіпаж АН-26: двоє загиблих

У Бангладеш знайшли екіпаж АН-26: двоє загиблих

Укрінформ
Рятувальники знайшли трьох членів екіпажу українського літака АН-26, який зазнав катастрофи біля берегів Бангладеш. Двоє з них загинули, один перебуває в критичному стані.

Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України.

"За інформацією Посольства України в Індії, 09 березня ц.р.біля узбережжя Бангладеш зазнав катастрофи літак АН-26, на борту якого перебувало 4 членів екіпажу (всі – громадяни України). На даний час бангладешськими рятувальниками знайдено 3 членів екіпажу вказаного повітряного судна (двоє загиблих, один перебуває у критичному стані в місцевій лікарні)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, посольство України в Індії тримає на контролі здійснення заходів з пошуку четвертого громадянина України та хід розслідування правоохоронними органами Бангладеш причин і обставин авіакатастрофи.

У Державіаслужбі підтвердили, що всі 4 члени екіпажу вантажного літака Ан-26, який зазнав катастрофи на території Бангладеш, були українцями. Бортінженер повітряного судна загинув, штурман госпіталізований у тяжкому стані.

Нагадаємо, 9 березня вантажний літак Ан-26, що належав українській авіакомпанії "УРГА", який був переданий у лізинг місцевій приватній компанії True Aviation, зазнав катастрофи біля берегів Бангладеш.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-