Полторак розповів, як Міноборони переходить на стандарти НАТО

Полторак розповів, як Міноборони переходить на стандарти НАТО

Укрінформ
Реформування оборонної сфери за стандартами НАТО є ключовим пріоритетом зовнішньої і внутрішньої політики.

На цьому наголосив міністр оборони України Степан Полторак, повідомляє прес-служба МОУ. 

"Глибоке реформування оборонної сфери відповідно до євроатлантичних стандартів віднесено до ключових пріоритетів зовнішньої і внутрішньої політики", - підкреслив Полторак. 

Він наголосив, що керівництво держави чітко визначило воєнно-політичний курс України – досягнення критеріїв, необхідних для набуття членства в Європейському Союзі та НАТО.

Міністр оборони повідомив також, що на виконання рішення Президента України протягом 2014-2015 років проведено комплексний огляд сектору безпеки і оборони України, за результатами якого підготовлено основні стратегічні документи оборонного планування. У січні 2016 року урядом схвалено Концепцію розвитку сектору безпеки і оборони України, яку після розгляду Радою національної безпеки і оборони має затвердити Президент України.

"Ми переходимо до активної фази процесу системного реформування Української армії. Таке завдання поставлено перед нами Президентом України. Тому я ставлю завдання керівникам структурних підрозділів Міноборони та Генерального штабу - скласти чіткі помісячні плани проведення заходів реформ за напрямами діяльності, з визначенням конкретних завдань та закріпленням відповідальних виконавців, - наголосив Полторак".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-