У Києві перевірять всі незаконні й аварійні будівлі

У Києві перевірять всі незаконні й аварійні будівлі

Укрінформ
Київська міська державна адміністрація доручила Державній архітектурно-будівельній інспекції провести перевірки всіх незаконних і аварійних об'єктів у столиці.

Про це під час брифінгу заявив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На комісії було прийнято рішення надати доручення Державній архітектурно-будівельній інспекції провести перевірки по всім незаконним будівництвам, об'єктам, де ведеться будівництво, та залучити до цього і поліцію", - сказав Спасибко.

Як повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, "за інформацією районних адміністрацій в місті сьогодні 48 будинків, які є аварійними, 101 будинок непридатний для проживання, тобто стан їх достатньо небезпечний, а також близько 150 будинків, які знаходяться в незадовільному технічному стані".

Дана група будинків, підкреслив він, знаходиться у фокусі уваги міської влади. "До 4 березня відповідні комісії районні за участю Державної архітектурно-будівельної інспекції проведуть обстеження таких будинків, і відповідно напрацюють рекомендації по забезпеченню їх безпечної експлуатації", - додав Пантелеєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-