У приватному будинку Києва знайшли іменний

У приватному будинку Києва знайшли іменний "Маузер" Чечетова

Фото
Укрінформ
Київська прокуратура під час обшуку в приватному будинку у Дарницькому районі виявила пістолет та дозвіл на його зберігання, виданий на ім'я екс-депутата від ПР Михайла Чечетова.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"У приміщенні будинку вилучено дозвіл, виданий на право зберігання та носіння нагородного пістолета "Маузер К-96" на ім'я Чечетова М. В., сам пістолет та 10 патронів до нього", - йдеться у повідомленні.

Крім того, під час обшуку виявлено та вилучено два автомати АКМС, чотири пістолети, гранату "РГД-5" з запалом, станок для виготовлення патронів, понад 200 різних боєприпасів, а також приладдя для виготовлення патронів із залишками речовини, схожої на порох, додали в прокуратурі.

Як зазначається, обшуки проводилися за місцем проживання одного з фігурантів кримінального провадження в рамках розслідування, розпочатого за фактом незаконного виготовлення боєприпасів.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 263 та ч. 2 ст. 263-1 Кримінального кодексу України.

Місцезнаходження власника вилученого арсеналу зброї та боєприпасів встановлюється. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, 20 лютого минулого року у Генпрокуратурі заявили про вручення Чечетову підозри у зловживанні владою та службовому підробленні під час ухвалення так званих диктаторських законів 16 січня 2014 року - ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем при обтяжуючих обставинах), ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 366 (службове підроблення).

21 лютого Печерський райсуд Києва за клопотанням слідчого ГПУ виніс рішення про обрання Чечетову запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з одночасним визначенням розміру застави у 4 млн 990 тис. грн.

23 лютого за Чечетова було внесено заставу і звільнено з-під варти.

28 лютого Чечетова знайшли мертвим. За інформацією радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, Чечетов випав із 17 поверху житлового будинку у Києві. Було відкрито кримінальне провадження за фактом смерті за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У серпні 2015 року кримінальне провадження за фактом смерті Чечетова закрили.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-