На четвер обіцяють дощ зі снігом

На четвер обіцяють дощ зі снігом

Укрінформ
У четвер, 4 лютого, у більшості областей України синоптики прогнозують похолодання, опади у вигляді дощу та мокрого снігу, тумани, на дорогах знову місцями ожеледиця.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«4 лютого в Україні буде хмарно з проясненнями. В більшості областей дощ з мокрим снігом, в Карпатах вночі сильний мокрий сніг, вдень у західних областях невеликі опади; на дорогах місцями ожеледиця; температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла. У південній частині вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ; температура вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°, в Криму до 13°. Вночі та вранці на півдні та сході країни місцями туман. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах сильний мокрий сніг, вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер південно-західний, з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 0 до -5°, вдень до 3° тепла. Висота снігового покриву на високогір'ї Карпат 4-22 см.

У Львові завтра дощ з мокрим снігом, вдень невеликий. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 1° тепла , вдень 2-4° тепла.

У Дніпропетровську дощ з мокрим снігом, вночі невеликий. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, з переходом на північно-західний, 7-12 м/с.

Вночі 1-3°, вдень 4-6° тепла.

В Одесі завтра вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, помірний. Температура вночі 2-4°, вдень 6-8° тепла.

У Харкові вночі без істотних опадів, вдень дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура 1-3°, вдень 3-5° тепла.

У Києві завтра мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 2-4°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-