Праву руку ватажка «ЛНР» бачили в київському ресторані

Праву руку ватажка «ЛНР» бачили в київському ресторані

Відео
Укрінформ
Права рука головного бойовика «ЛНР» Болотова і лідер «армії південного сходу» Сергій Корсунський помічений в одному з київських ресторанів мережі «Катюша» біля стадіону Олімпійський.

Інформацію про вільне пересування сепаратиста столицею України 2 лютого підтвердив у Фейсбуці координатор руху «Стоп Терор» і голова організації «Безпека та взаємодія в Україні - Cascu» Семен Кабакаєв. 

«Сьогодні у мене була в Києві зустріч з одним із сепаратистів, він брав участь у захопленнях урядових будівель у Луганську. Корсунський Сергій Олегович  був правою рукою Болотова, одним з командирів незаконних збройних формувань під час захоплення держустанов. Постійно виступав на різних прес-конференціях з Болотовим, закликав до федералізації України. Як  вимоги він висував: визнання героями «Беркуту» і солдат ВВ, які стояли проти Майдану.

На цьому етапі Сергій спокійно їздить на машині марки lexus по Києву і обідає в кафе зі своєю дружиною. Він довго намагався нам довести, що він за єдину Україну, показував довідку видану в МВС, що до нього немає претензій і в ЄРДР його не внесено. Тепер у мене виникає питання до правоохоронних органів: чому людина, яка стояла у витоків створення «республік», спокійно пересувається по Києву?! До зустрічі з Сергієм я дзвонив у СБУ, мені відповіли, що кримінальної справи на нього немає. Трохи пізніше переговорив з Антоном Геращенком, він пообіцяв надіслати запит до Служби безпеки на цю тему», - уточнив Кабакаєв.

Інформація підірвала український інтернет, її перепощують сотні користувачів соцмереж.  Зокрема, на неї відгукнувся і голова адвокатського  об'єднання «Чудовський та партнери» Ігор Чудовський. Під час захоплення Луганська бойовики відібрали у нього приміщення контори, що знаходиться в центрі міста, а самого важко поранили. Лікарі буквально витягнули потерпілого з «того світу».  

«Справи немає? А мій розстріл 29.04.14 року? Чом би не допитати його щодо цього факту? Адже його група терористів захопила мене, а потім розстріляла!», - нагадав Чудовський драматичну історію за участю Корсунського. 

Відео з Корсунським:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-