Шестеро учасників «мукачівської стрілянини» без проблем проїхали через всю Україну - Ярош

Шестеро учасників «мукачівської стрілянини» без проблем проїхали через всю Україну - Ярош

Укрінформ
Бійці закарпатського «Правого сектора», які ховалися в лісі після перестрілки в Мукачево, благополучно дісталися фронту, і зараз знаходяться там.

Про це Дмитро Ярош заявив в інтерв'ю Лига.net: «Наскільки я поінформований, хлопці, які тоді сховалися в лісі, які не здалися і не були поранені, змогли благополучно і без проблем дістатися до фронту і зараз знаходяться там у складі ДУК. Один з них за цей час трагічно загинув у бою».

У відповідь на зауваження, що їх же розшукували з вертольотами, собаками і спецназом, Ярош завив, що у нас «не так добре працюють правоохоронні структури, щоб упіймати того, кого вони ловлять». За його словами виходить, що шестеро бійців без проблем перетнули Україну «поїхали на Донбас воювати». На зауваження, що складається враження, що обвинувачення проти цих шістьох просто «спустили на гальмах», Ярош не відреагував.

Коментуючи інцидент на Драгобраті, він зазначив, що «величезна проблема України у тому, що не існує нормальної програми психологічної реабілітації учасників АТО на державному рівні. Тому деяким ветеранам АТО, як кажуть у молодіжному середовищі, просто іноді зриває дах». Разом з тим, за його словами, рівень злочинності ветеранів АТО, які вийшли з ВСУ або Нацгвардії, набагато вище, ніж у випадку з добровольцями. «Просто до добровольців уваги більше і більш упереджене ставлення», - вважає Ярош.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-