Громадянина США й українця заарештовано за умисне вбивство в Харкові

Громадянина США й українця заарештовано за умисне вбивство в Харкові

Укрінформ
Харків'янина і громадянина США взято під варту за підозрою в умисному вбивстві. Підозру оголошено за статтею КК, що передбачає довічне ув'язнення.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник відділу Фрунзе Харківської місцевої прокуратури №3 Руслан Скуратович.

"27 січня поліцейський знайшов тіло убитого 35-річного чоловіка. Того ж дня у слідства з'явилися підозрювані: брат жертви і його знайомий", - зазначив прокурор.

За його словами, встановлено, що 20-річний хлопець разом з дружиною жив в одному будинку зі своїм старшим зведеним братом.

"Останній, неодноразово судимий чоловік, зловживав алкоголем і наркотиками. У своїх свідченнях молодший брат повідомив, що старший постійно бив його, намагався згвалтувати його дружину, створював нестерпні умови для життя", - додав прокурор.

За його словами, в минулому грудні, не витримавши чергових знущань, молодший брат завдав старшому численних ушкоджень молотком.

"Вирішивши, що вбив родича, він пішов до свого товариша - 23-річного громадянина США і попросив допомогти сховати тіло. Коли спільники повернулися у будинок, виявилось, що жертва ще жива. Вони добили пораненого, потім упакували в поліетиленові пакети і закопали біля будинку, де згодом труп було виявлено", - зазначив прокурор.

За його словами, підозру оголошено за фактом умисного вбивства, скоєного за попередньою змовою групою осіб: "Максимальна санкція статті - довічне позбавлення волі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-