Міноборони не знайшло паразитів у солдатських тарілках

Міноборони не знайшло паразитів у солдатських тарілках

Укрінформ
Інформація щодо неякісного харчування військовослужбовців в одній із військових частин у Калинівці (Вінницька область) не відповідає дійсності.

Такого висновку дійшли декілька незалежних комісій, які перевірили якість харчування бійців в одній із військових частин після того, як в інтернет-мережу потрапив відеоролик, де солдати нібито знаходять у тарілках паразитів, повідомляє прес-служба МОУ.

"За результатами перевірки паразитів або чогось подібного в крупах та овочах виявлено не було. Також не було виявлено зіпсованих продуктів та неякісних овочів, з яких нібито готують їжу для військовослужбовців частини. У наявності є всі необхідні сертифікати якості продуктів, які відповідають всім нормам і державним стандартам", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням відомства, з усього особового складу, який стояв на продовольчому забезпеченні у військовій частині, скарги надійшли лише від трьох осіб. За свідченням решти військовослужбовців, які обідали того дня у солдатській їдальні, "їжа була смачна та якісна".

Як повідомили в МОУ, для перевірки зазначених фактів про нібито неякісне харчування на території військової частини працювали робоча група від Генерального штабу Збройних сил України та комісії у складі представників Військової прокуратури, зонального відділу Військової служби правопорядку та відділу санітарно-епідеміологічного нагляду Вінницького санітарно-епідеміологічного загону, які перевірили стан їдальні, якість харчування особового складу, продовольчий склад і комору для зберігання продуктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-