"Син Кеннеді" хотів викрасти собаку Обами

Укрінформ
Секретна служба США, діяльність якої пов'язана передусім з охороною перших осіб держави, затримала 49-річного чоловіка, який мав у своєму автомобілі арсенал зброї та боєприпасів. 

Він заявив, що хоче вкрасти одного із собак породи португальський водяний, що належать  сім'ї Барака Обами, повідомляє The Washington Post

"49-річний Скотт Д.Строкерт, житель міста Дікінсон, штат Північна Дакота, зробив кілька безглуздих заяв офіцерам, що він начебто був Ісусом Христом, сином Джона Кеннеді і Мерилін Монро та планував іти в президенти. Крім того, він пояснив мету свого запланованого проникнення в Білий дім - викрасти одного із собак Обами - Бо або Санні", - йдеться в документі Секретної служби, представленому в суді.

За свідченнями правоохоронців, пікап Стокерта знайшли на стоянці готелю Hampton Inn у Вашингтоні. Під сидінням авто виявили помпову рушницю 12-го калібру та незареєстровану гвинтівку, а також 350 патронів, поліцейську дубинку та мачете із 30-сантиметровим лезом.

Інцидент стався в середу, втім про нього стало відомо лише зараз. Перше судове засідання по цій справі відбулося в п'ятницю, під час якого суддя ухвалив рішення, що Стокерт має бути випущений під програму інтенсивного нагляду правоохоронців до наступного засідання суду. Чоловіку також заборонили мати реальну зброю або її макети і наближатися до Білого дому чи Капітолію. 

Фото: independent.co.uk 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-