Укртелефільм гальмує створення суспільного мовлення - Наливайко

Укртелефільм гальмує створення суспільного мовлення - Наливайко

Укрінформ
Керівництво Української студії телевізійних фільмів «Укртелефільм» гальмує створення суспільного телерадіомовлення, бо боїться втратити нерухомість, яка була побудована на території цього підприємства. 

Про це заявив у вівторок на брифінгу голова Державного комітету телебачення і радіомовлення  Олег Наливайко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На мій погляд, головна причина в тому, що на території «Укртелефільму» побудовано кілька років тому великий багатоповерховий будинок. Існують квартири, які не розподілені. І таким чином керівники «Укртелефільму» вирішили, що це їхнє майно, а не державне», - сказав Наливайко.

Він нагадав, що студія «Укртелефільм» має бути реорганізована і стати частиною публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Компетентні органи так і не змогли провести на підприємстві необхідні перевірки, оскільки їх туди просто не допускають керівники студії телевізійних фільмів.

«Відкрито дві кримінальні справи. Ми звернулися до міністра внутрішніх справ Авакова, бо вважаємо, що це - перешкоджання розбудові Національної суспільної телерадіокомпанії», - додав голова Держкомтелерадіо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-