Суд залишив Кошляка під вартою

Суд залишив Кошляка під вартою

Укрінформ
Апеляційний суд Чернігівської області не задовольнив клопотання захисників Михайла Кошляка про зміну йому запобіжного заходу і залишив підозрюваного під вартою.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Апеляційну скаргу захисників на рішення Новозаводського районного суду міста Чернігова про обрання Михайлу Кошляку запобіжного заходу - тримання під вартою - залишити без задоволення", - оголосила колегіальне суддівське рішення суддя Валентина Антипець.

На початку засіданні прокурори заявили, що Кошляк повинен і може перебувати в СІЗО, ухвала Новозавоського суду є законною і підстав для її скасування немає. З головною доповіддю з боку обвинувачення виступив прокурор відділу Генеральної прокуратури України Владислав Фомченков.

 Адвокати ж говорили про недостатність доказів для застосування до підзахисного найсуворішого запобіжного заходу, привезли в суд поручителів, готових гарантувати належну процесуальну поведінку Кошляка в разі пом'якшення йому запобіжного заходу, однак переконати суд їм не вдалося.

Як відомо, Михайло Кошляка затримали 31 жовтня у Дніпропетровську в ході спецоперації силовиків як спільника Геннадія Корбана. Новозаводський районний суд м.Чернігова постановив заарештувати Кошляка на 2 місяці. Судячи з доповідей адвокатів, йому інкримінується причетність до викрадення людини і автомобіля, заволодіння разом з Корбаном майном і грішми в сумі 12 млн грн благодійної організації "Фонд оборони України", участь у діяльності злочинної організації.

 Михайло Кошляк є помічником на громадських засадах народного депутата Бориса Філатова і президентом Федерації дзюдо Дніпропетровської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-