Кошляка не поспішають випускати з-під варти - перерва до понеділка

Кошляка не поспішають випускати з-під варти - перерва до понеділка

Укрінформ
Апеляційний суд Чернігівської області продовжить розгляд скарги адвокатів Михайла Кошляка щодо міри запобіжного заходу у понеділок, 16 листопада.

Про це, закриваючи сьогоднішнє засідання, заявила суддя Валентина Антипець, передає кореспондент Укрінформу.

"У зв'язку із закінченням робочого дня в судовому засіданні оголошується перерва до понеділка, 16 листопада, до 13.30. Раніше в нас, на жаль, немає зали", - сказала суддя.

На початку засідання, що відбулося 11 листопада, сторона обвинувачення попросила перевести розгляд справи у закритий режим - аби не розголошувати матеріали слідства. Це прохання суд задовольнив частково. Отже, коли доповідатимуть прокурори, представників ЗМІ та інших не задіяних у судовому процесі осіб буде видалено з зали.

Далі суд заслухав усіх п'ятьох адвокатів Кошляка. Вони говорили про необгрунтованість звинувачень, акцентували на тому, що їх підзахисний - батько 5 дітей, спортсмен, який займається тренерською роботою і опікується успіхами 600 юних дзюдоїстів.

Відтак, захисники попросили суд змінити Кошляку запобіжний захід на такий, що не пов'язаний з триманням під вартою. Після виступів адвокатів суд оголосив у засіданні перерву.

Як відомо, Михайло Кошляк був затриманий 31 жовтня у Дніпропетровську в ході спецоперації силовиків - як спільник лідера УКРОПу Геннадія Корбана. Новозаводський районний суд Чернігова постановив заарештувати Кошляка на 2 місяці. Йому інкримінується причетність до викрадення людини й автомобіля, заволодіння разом з Корбаном майном і грошима в сумі 12 млн грн благодійної організації "Фонд оборони України", участь у діяльності злочинної організації.

На сайті верховної Ради України Кошляк значиться як помічник на громадських засадах народного депутата Бориса Філатова. Крім того, він є президентом Федерації дзюдо Дніпропетровської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-