Фейгін: У справі Савченко від фаховості деяких експертів «волосся стає дибки»

Фейгін: У справі Савченко від фаховості деяких експертів «волосся стає дибки»

Укрінформ
Найближчим часом захист народного депутата України Надії Савченко планує викласти у відкритому доступі всі матеріали у її справі.

Про це розповів кореспондентові Укрінформу адвокат Марк Фейгін.

«Внаслідок специфічної поведінки суду захист Савченко обмежений у своїх можливостях. Не сумніваюся, що клопотання з приводу деяких наших додаткових експертиз, що підтверджують невинність Савченко, задоволені не будуть. Тому найближчими днями на сайті advokat - feygin.ru ми викладатимемо всі документи справи, у тому числі додаткові експертизи», - сказав Фейгін.

За його словами, це робиться, щоб громадськість могла отримувати максимально точні дані по справі Савченко з першоджерел. Оскільки в неакуратному викладі деяких ЗМІ багато чого спотворюється.

Адвокат Фейгін також розповів, що защита отримала й зараз обробляє дані про професійну кваліфікацію деяких експертів звинувачення, від яких «волосся встає дибки»: «М'яко кажучи, ці люди просто нефахові».

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка усі звинувачення заперечує. Насправді після захоплення у полон бойовиками її було переправлено на територію Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-