Сьогодні на Сумщині розпочинається набір до патрульної поліції

Сьогодні на Сумщині розпочинається набір до патрульної поліції

Укрінформ
У Сумах з 7 листопада оголошують набір до патрульної поліції.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Сумській області.

"Набір до патрульної поліції розпочнеться в суботу, 7 листопада, о 9-й годині ранку в приміщенні Наукової бібліотеки Української академії банківської справи за адресою: місто Суми, вул. Покровська, 9/1, та триватиме протягом трьох тижнів", - йдеться у повідомленні.

Участь у конкурсі може взяти кожен громадянин України віком від 21 до 35 років, фізично розвинений, без судимостей, що має водійське посвідчення категорії «В», вільно володіє українською мовою та прагне змін.

Аби потрапити на службу до нової поліції, громадяни повинні подати до Центру реєстрації кандидатів у патрульну поліцію анкету встановленого зразка, або зареєструватися он-лайн на сайті МВС України.

Для заповнення анкети кандидат повинен мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія категорії «В».

Центр реєстрації кандидатів у патрульну поліцію працюватиме за адресою: місто Суми, вул. Покровська, 9/1 (Наукова бібліотека Української академії банківської справи) у будні дні з 09:00 до 18:00 до 30 листопада.

Ознайомитися з онлайн анкетою та умовами конкурсу кандидати на службу можуть на офіційному сайті МВС України www.mvs.gov.ua в рубриці «Моя нова поліція».

Нагадаємо, Суми - останнє місто України, де стартує набір до патрульної поліції. 12 листопада закінчується прийом анкет від новобранців у Кіровограді та Кривому Розі, 19 листопада - у Сєверодонецьку-Лисичанську-Рубіжному, 26 листопада - у Маріуполі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-