Насіров каже, що нова начальниця Одеської митниці перемогла 69 суперників

Насіров каже, що нова начальниця Одеської митниці перемогла 69 суперників

Укрінформ
Юлія Марушевська була призначена на посаду керівника Одеської митниці після проходження спеціального конкурсу, в якому взяло участь 70 учасників.

Її кандидатуру було обрано серед 9 фіналістів головою ДФС Романом Насіровим.

Про це на брифінгу розповів сам Насіров, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Процес конкурсної процедури передбачав наступне: конкурсною комісією було зібрано більше 70 кандидатів. Конкурсна комісія зробила свій вибір, і на розгляд голови Державної фіскальної служби було відібрано 9 кандидатів. Із тих кандидатів була обрана пані Марушевська на посаду голови Одеської митниці, обрана мною, як головою Державної фіскальної служби, і призначена", - сказав Насіров.

Нагадаємо, до другого етапу відбору на посаду керівника Одеської митниці, який розпочався на початку жовтня, пройшли Іраклій Катамадзе, Олександр Лазарєв, Ірина Ляденко, Юлія Марушевська, Олена Сірих, Вероніка Тома, Олексій Федотов, Георгій Цагареішвілі та Віктор Шумовецький.

Президент Петро Порошенко 16 жовтня під час виступу в Одесі з нагоди відкриття центру надання адміністративних послуг повідомив, що Марушевська, незважаючи відсутність "митної" освіти, має дуже добрі організаційні здібності.

Тоді ж голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі зазначив, що вважає перевагою відсутність спеціальної освіти у Марушевської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-