У Насірова знайшлася ще одна квартира в Лондоні

У Насірова знайшлася ще одна квартира в Лондоні

Укрінформ
У голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова "знайшлась" ще одна квартира у Лондоні, інформацію про яку він не вніс у декларацію про доходи за 2014 рік.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на витяги із Британського реєстру нерухомості.

«Очільник Державної фіскальної служби Роман Насіров має ще одну квартиру у Лондоні, яку не вказав у своїй декларації про доходи за 2014 р. Про це стало відомо з витягів із Британського реєстру нерухомості. Йдеться про квартиру №22 в будинку Фоллоуфілд по вулиці Леннокс Роуд в Іслінгтонзькому Боро Лондона (район на півночі міста, далеко від центру, однак входить у так званий Внутрішній Лондон)», - йдеться у повідомленні.

З британських ріелторських сайтів можна довідатися, що квартира - трикімнатна, і що її приблизна вартість на сьогодні становить 241 000.

Нагадаємо, 12 жовтня Насіров спростував чутки про наявність у його  власності квартири в Лондоні. Про це він повідомив, відповідаючи на запитання журналістів після брифінгу в ДФС.

"Ні у мене особисто, ні у компаній, які належать мені, немає квартири в Лондоні", - сказав Насіров.

Раніше колишній заступник голови Державної фіскальної служби і керівник митниці Костянтин Лікарчук стверджував, що глава ДФС Насіров володіє квартирою в Лондоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-