В Міноборони розповіли, коли бійці в АТО отримають зимовий одяг

В Міноборони розповіли, коли бійці в АТО отримають зимовий одяг

Укрінформ
До 19 жовтня тепле обмундирування отримають всі військовослужбовці Збройних сил України, які виконують завдання в зоні проведення АТО.

Про це у вівторок в Києві заявив начальник центрального управління тилу Збройних Сил України, полковник Юрій Гусляков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на 13 жовтня створені необхідні запаси утеплених курток, брюк та трикотажної білизни, що дає змогу здійснити забезпечення в повному обсязі військовослужбовців в АТО", - сказав Гусляков.

За його словами, наразі завершується підгонка зимового обмундирування для військовослужбовців. За результатами цієї роботи встановлено, що близько 3% від потреби "потребує заміни розмірів".

"Плануємо закінчити цю роботу до 19 жовтня. Тобто всі військовослужбовці відповідно будуть мати утеплену куртку, брюки та білизну", - наголосив він.

Гусляков зазначив, що у зв'язку з отриманням взуття нового зразку прийнято рішення щодо понадтермінової видачі взуття військовослужбовцям 5-ї і 6-ї хвиль мобілізації.

"Розпочинаємо з наступного тижня. Відповідно на 2 і 4 місяці раніше проводимо видачу для того, щоб забезпечити бійців більш теплим і якіснішим взуттям", - наголосив він.

Водночас Гусляков повідомив, що наразі на складах Міноборони є недопостачання шапок-фесок, трикотажних рукавичок та натільної білизни. Вони почнуть поступати на склади тилу ЗСУ тільки з 19 жовтня.

"Відповідно після цього зразу буде організовано забезпечення ними військовослужбовців в АТО", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-