У Києві затримали п’ятьох офіцерів, які збували військове майно

У Києві затримали п’ятьох офіцерів, які збували військове майно

Укрінформ
У Києві "на гарячому" затримано п’ятьох офіцерів (керівника Центральної бази забезпечення і начальників окремих складів речового забезпечення Нацгвардії), які викрадали і реалізовували "на сторону" військове майно: каски, форму та взуття, які призначалися для НГУ в зоні АТО.

Про це повідомив у Фейсбуці головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Слідчі Головної військової прокуратури спільно з оперативниками управління внутрішньої безпеки УМВС в місті Києві… при реалізації чергової партії викраденого військового майна вартістю більше 200 тис. грн затримали "на гарячому" 5 офіцерів-тиловиків", - написав він.

За словами Матіоса, другу добу поспіль продовжуються обшуки у 15 адресах, затримано 5 військовослужбовців Нацгвардії, під час допитів отримані визнавальні покази, розпочата і проводиться тотальна інвентаризація Центральної бази речового майна Нацгвардії.

"Згідно виявлених речових доказів, документів та показів затриманих, роботи у військової прокуратури у цьому провадженні буде мінімум на півроку: виявлені списки "покупців", обсяги викраденого, структури, що відмивали кошти, і, вдумайтеся, ті, хто продавав горе-нацгвардійцям наркотики. Зраду припинили, підозрюваних затримали, а речове майно поїде тепер у бойові підрозділи. Працюємо далі", - додав Матіос.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-