«Біометрику» цьогоріч отримали більше 660 тисяч українців

«Біометрику» цьогоріч отримали більше 660 тисяч українців

Укрінформ
Українці цього року отримали понад 660 тисяч біометричних паспортів.

Про це Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив з трибуни ВР у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам вдалося з минулого року придбати необхідне обладнання, налаштувати його, навчити людей. Цього року видано вже понад 660 тисяч біометричних паспортів для громадян України", - сказав Яценюк.

Він також зазначив, що, в межах виконання плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС, Україні вдалося підключитися до системи Інтерполу.

"Тепер 39 пунктів пропуску мають безпосередній зв'язок з системою Інтерполу. Інформація про будь-яку особу, яка занесена до Інтерполу, негайно надходить до центрального офісу, і ця особа затримується українськими правоохоронними органами", - зазначив Прем'єр-міністр.

Яценюк нагадав про те, що завдяки зусиллям парламенту була прийнята низка антикорупційних законів, зокрема закон про створення Національного антикорупційного бюро та закон про Національне антикорупційне агентство.

Прем'єр-міністр закликав народних депутатів проголосувати сьогодні за пакет законопроектів щодо лібералізації візового режиму з Європейським Союзом: "Без цих законів безвізовий режим отримати неможливо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-