У семи областях є знеструмлення - Міненерго

У семи областях є знеструмлення - Міненерго

Укрінформ
В Україні через ворожі обстріли та технологічні причини є знеструмлення споживачів у семи областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

У Хмельницькій області після ракетного обстрілу було знеструмлено 13 населених пунктів, загалом – понад 11 тисяч абонентів. Усіх заживили.Також енергетики заживили 23 населені пункти, які знеструмлювалися через негоду.

У Кіровоградській області енергетики заживили п’ять населених пунктів, які були без світла через негоду.

У Харківській області через обстріли було відключено 1,1 тисячі абонентів. Водночас енергетики заживили 1,3 тисячі точок обліку. Залишаються знеструмленими 38,5 тисячі абонентів – усі через бойові дії.Газовики відновили газопостачання 112 споживачам.

У Дніпропетровській області через бойові дії знеструмлювався 31 абонент, тривають відновлювальні роботи.

У Донецькій області через ворожі обстріли минулої доби було знеструмлено 8,8 тисячі абонентів у трьох населених пунктах. Енергетики заживили понад 9 тисяч абонентів. залишаються без напруги 109 населених пунктів, загалом – 48,2 тисячі абонентів.

У Житомирі на території домогосподарства виявлено витік газу з підземного газопроводу. Припинено газопостачання 30 абонентів (приватні будинки).

У Запорізькій області з технологічних причин вимикалися 308 точок обліку у трьох населених пунктах, а через бойові дії – 64 абоненти. Енергетики заживили 533 абоненти у двох населених пунктах, що знеструмлювалися з технологічних причин.

У Білоцерківському районі Київської області через технологічні причини відключено від газопостачання 118 споживачів у приватному секторі.

У Миколаєві споживач під час самовільної заміни водонагрівача залив водою внутрішньобудинковий газопровід. Для локалізації аварії газовики були вимушені припинити газопостачання 27 споживачам.

У Сумській області енергетики відновили електропостачання 356 абонентів у п’яти населених пунктах, які вимикалися через бойові дії. З технологічних причин відключено 681 точку обліку у трьох населених пунктах. Залишаються знеструмленими понад 7 тисяч точок обліку у 82 населених пунктах.

У Чернігівській області внаслідок бойових дій залишається знеструмленим 1501 абонент у 27 населених пунктах.

Читайте також: Відключення світла: Міненерго попередило українців про фейкові ресурси

Як повідомляв Укрінформ, за словами заступниці міністра енергетики Світлани Гринчук, через падіння уламків на Хмельниччині були пошкоджені лінії електропередачі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-