Борис Джонсон отримав у подарунок свого лялькового «двійника» - вінницького бойового гусака

Борис Джонсон отримав у подарунок свого лялькового «двійника» - вінницького бойового гусака

Відео
Укрінформ
Колишній Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон отримав у подарунок свого лялькового «двійника» - бойового гусака, виготовленого вінницькою майстринею Наталією Дремлюгою.

Про це Наталя Дремлюга розповіла кореспондентові Укрінформу.

«Мій бойовий гусак в образі Бориса Джонсона добирався до свого «прототипа» майже два роки. Ми передали його до Лондона за сприяння вінницької журналістки, а виявилося, що політика можна було частіше у Києві зустріти. Українська журналістка і модель Вікторія Кіосе нарешті змогла зустрітися із ним і подарувати ляльку», - повідомила Дремлюга.

За її словами, Вікторія розповіла Джонсону передісторію появи такої авторської ляльки із серії «бойових гусаків», створених у відповідь на російські вигадки про «секретні біолабраторії» в Україні, де розробляють біологічну зброю.

Майстриня виготовила одного з гусаків в образі Бориса Джонсона, на той час глави британського уряду, який багато допомагав Україні на початку повномасштабного вторгнення РФ.

Читайте також: Борис Джонсон закликав Захід терміново надати допомогу Україні

Лялька набула неабиякої популярності. ЇЇ назвали гусаком Джонсонюком. Один із екземплярів цієї іграшки «Укрінформ» продав з аукціону за 10 тисяч грн задля збору коштів на тепловізор для нашої колеги Юлії Овсяннікової, яка служила в ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-