В Україні відкрили 21-й рекрутинговий центр до ЗСУ

В Україні відкрили 21-й рекрутинговий центр до ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Шостці Сумської області відкрито Центр рекрутингу української армії - це вже 21-й такий осередок в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

«Оборона України - це почесний обовʼязок кожного жителя України. І ми будемо намагатися робити все, щоб ця справа була почесна і добровільна. Щоб добровольці більше мали можливостей вибрати свою спеціальність в армії і захищати Батьківщину», - зазначив міський голова Шостки Микола Нога.

Отримати інформації щодо доступних вакансій у Силах оборони регіону можна за телефоном 0664241005 або за електронною поштою shostkarecruitingcentre@gmail.com. Центр рекрутингу працює з понеділка по четвер з 8:00 до 17:15, в п’ятницю - з 8:00 до 16:00. Відвідувачі можуть прийти із повісткою для уточнення облікових даних та розпочати процес долучення до захисту країни.

«Відкриття цього центру - це наближення нашої перемоги. Усі люди, які звернуться сюди, отримають професійну допомогу та консультацію», - сказала голова Шосткинської райдержадміністрації Оксана Тарасюк.

Центри рекрутингу української армії активно відкриваються по всій країні і забезпечують громадянам зручний доступ до інформації та можливість долучитися до оборони держави. Актуальну інформацію про ці центри можна знайти на офіційному сайті.

«Ми звертаємося до людей: будь ласка, це сервіс створений для вас, прийдіть, зателефонуйте, поцікавтесь. Це абсолютно цивільний простір - ЦНАП, наші рекрутерки - цивільні люди. Вони вас проконсультують, вони вам допоможуть. Одразу себе не знайдете - прийдіть другий раз, третій. Не хочете залишати свої дані - не робіть цього. Це сервіс створений, щоб вам допомогти. Без жодних фактично зобов’язань. Ви робите свідомий вибір, як долучитися до оборони держави в ці складні часи, коли насправді держава максимально потребує залучення кожного», - додав уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Читайте також: Умєров розповів, які професії мають найбільший попит у рекрутингових центрах

Як повідомляє Укрінформ, проєкт із рекрутингу до ЗСУ за пів року наростив обсяг вакансій до всіх родів військ. Серед популярних останнім часом - вакансії розвідника й оператора дронів.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-