На Прикарпатті для військових зібрали ₴740 тисяч на благодійному аукціоні

На Прикарпатті для військових зібрали ₴740 тисяч на благодійному аукціоні

Фото
Укрінформ
На Івано-Франківщині на благодійному аукціоні, організованому держслужбовцями з Косівщини, зібрали 740 тис. грн на підтримку військових формувань Прикарпаття.

Про це у Телеграмі повідомила начальник Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

«Наші державні службовці з Косівщини організували третій благодійний аукціон на підтримку українських воїнів. Під час торгів було представлено понад 90 лотів, за які вдалось зібрати 740 тис. грн, які будуть спрямовані на підсилення військових формувань краю», - написала Онищук.

За її словами, найдорожчим лотом аукціону стала таріль «Небесні Карпати» від різьбяра Захара Стринадюка, за який поціновувач заплатив 38 тис. грн.

Унікальну писанку від майстра художнього металу Руслана Гарматюка, виготовлену з п’яти видів титану, гості аукціону оцінили у 25 тис. грн. За таку ж суму придбали й набір інтелектуальних ігор із різьбленими фігурами воїнів ЗСУ від майстра Андрія Свирида.

Серед лотів була й фотокартина полеглого бійця Дениса Кривого, який входив до сотні найкращих фотохудожників світу. Її надала організаторам аукціону дружина полеглого воїна Галина.

Читайте також: На Прикарпатті релокований цех шиє бойові рюкзаки за стандартами НАТО

Як повідомлялось, у березні на Прикарпатті за виручені на благодійному аукціоні кошти закупили 16 «мавіків».

Фото: Телеграм / Світлана Онищук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-